i samarbeid med

Talent møtet mentor med Adil Khan avlyst

15.06.2021 Egil Hofsli (tekst)

OSLO: Det planlagte Talent møter mentor-prosjektet med danseren og skuespilleren Adil Khan, er avlyst. Det kom inn langt færre søknader fra ungdom om å delta, enn det arrangørene hadde trodd og håpet det ville gjøre. Årsaken er nok sammensatt, men mye usikkerhet rundt reiseaktivitet o.l. pga. koronapandemien, har nok sitt å si.

Talent møter mentor er en del av Nordea-prosjektet KUL-TUR, som Norsk kulturskoleråd og Nordea samarbeider om. Mentorordningen er ment som både inspirasjon og påfyll av viktig kunnskap for deltakerne. Her skal ungdom i alderen 15–18 år – med eller uten kulturskoletilknytning – få hjelp til å finne sin egenart og sin vei videre. Talent møter mentor-samlingen med Adil Khan skulle etter planen arrangeres i Oslo 27.29. august, men er nå altså avlyst.

Nordea og Norsk kulturskoleråd takker for interessen fra de som faktisk søkte, og beklager at det ikke blir noen Talent møter mentor-samling med Adil Khan. Samtidig oppfordres alle danseinteresserte ungdommer i alderen 1518 år om å følge med på kulturskolebanken.no framover, kanskje kan det dukke opp nye spennende muligheter ...

Norsk kulturskoleråd

Egil Hofsli

Redaktør for nettstedet kulturskolebanken.no.