i samarbeid med

Talent møter mentor: Fortsatt mulig å få møte Heidi Ruud Ellingsen

2021 Heidi Ruud Ellingsen 29.4.png
29.04.2021 Egil Hofsli (tekst) showweb.no (foto)

OSLO: Ungdom i alderen 15-18 år med interesse for musikkteater, sang og teater, kan høsten 2021 få lære og bli inspirert av musikkteaterartisten og skuespilleren Heidi Ruud Ellingsen. Fram til 28. mai er det mulig å søke om deltakelse på Talent møter mentor med musikkteaterstjernen.

Talent møter mentor-samlingen med Heidi Ruud Ellingsen arrangeres i Oslo 5.–7. november 2021.

Og de ungdommene som søker og deretter velges ut til å få møte Ruud Ellingsen kommende høst, vil allerede før sommeren få eksklusive, digitale «én til én»-møter med sin mentor – som en «bonusgave». I forkant vil deltakerne få informasjon om hva som vil/kan være innholdet på disse møtene.

Talent møter mentor er en del av Nordea-prosjektet KUL-TUR, som Norsk kulturskoleråd og Nordea samarbeider om. Mentorordningen er ment som både inspirasjon og påfyll av viktig kunnskap for deltakerne. Her skal ungdom i alderen 15–18 år – med eller uten kulturskoletilknytning – få hjelp til å finne sin egenart og sin vei videre.

Heidi Ruud Ellingsen

Heidi Ruud Ellingsen (født 1985) er en norsk skuespiller, danser og sanger, utdannet fra Bårdar Akademiet i Oslo. Hun er opprinnelig fra Narvik, der hun blant annet fikk opplæring ved den kommunale kulturskolen. Hun var i sin tid også kommunens kandidat til Drømmestipendet, som hun da også ble tildelt.

Ruud Ellingsen scenedebuterte i 2006 og slo gjennom i 2008 da hun vant NRK-konkurransen Drømmerollen. Hun er i dag kjent for sine roller i en rekke musikaler og teaterstykker, og hun har spilt i tv-serier som «Hjem» og «100 Code». Hun ledet Melodi Grand Prix 2019 sammen med Kåre Magnus Bergh.

Heidi Ruud Ellingsen er selv veldig bevisst på hvor viktig lærdom hun fikk fra sine kulturskolelærere i tenårene, og er derfor også veldig lysten på å dele sin kunnskap og sine erfaringer med kulturutøvende ungdommer gjennom Talent møter mentor.

Les også: Mer om Talent møter mentor som prosjekt

Les også: Ungdom kan få eksklusivt møte med danseren Adil Khan

Norsk kulturskoleråd

Egil Hofsli

Redaktør for nettstedet kulturskolebanken.no.