Norsk kulturskoleråd Nordea

Kulturskolebanken

En verktøykasse for kulturproduksjoner

Vil du bestille et kulturskoleinnslag?

Hei – så bra at du vil bestille et kulturskoleinnslag!

Kulturskolene over hele landet har mye de kan bidra med, så ta gjerne kontakt for noen gode råd og mer informasjon.

Målsettingen for dette; å bidra til og sørge for flere gode fremføringsarenaer, som en del av kulturskolenes opplæring, er bla å gjøre kulturskolene, deres elever og ansatte bedre rustet til presentasjon og formidling i arbeidet med ulike kunstneriske uttrykk, samt synliggjøre kulturskolenes virksomhet og rolle i samfunnet.

Norsk kulturskoleråd jobber for at flere unge utøvere får stå frem med sitt uttrykk og sitt talent, fordi vi vil at ung kultur skal synes og få gode rammebetingelser.

Her kan du formidle et ønske om å få iscenesatt et kulturinnslag med unge utøvere innenfor en rekke kunstfag. De norske kulturskolene skal finnes i alle kommuner. Vi kan gjennom dette systemet bidra til kvalitetssikring av dialogen mellom arrangør, kulturskole og utøver(e), så rammebetingelsene for fremføring og opplevelse blir så optimale som mulig.

Hvorfor ikke synliggjøre unge talenter fra egen kommune og kulturskole neste gang du tenker at det burde ha vært et spennende kulturinnslag i et møte, på en konferanse eller på et kulturarrangement?

GRIP SJANSEN!