Norsk kulturskoleråd Nordea

Kulturskolebanken

En verktøykasse for kulturproduksjoner

Hvordan finne frem?

På kulturskolebanken.no finner du forhåpentligvis nyttig informasjon innen mange ulike fagområder og tema som er relevante for kulturskolen.

Kulturproduksjon handler om administrative oppgaver som må gjennomføres i forbindelse med ulike produksjoner. Under Kunstnerisk utforming tar vi for oss det som er relatert til arbeid med utøveren, regi, dramaturgi og ulike roller som kan være aktuelle i en produksjon.

Omdømme og synliggjøring gir deg tips i promotering og bygging av merkevare, mens du under Verktøy finner konkrete verktøy for gjennomføring av prosjekt. Under Idébank for lokalt utviklingsarbeid finner du tips til hvordan du kan utvikle kulturskolen i samspill med nærmiljø, kommune og andre relevante institusjoner.

Ved å klikke Vil du bestille et kulturskoleinnslag? kan du formidle et ønske om å få iscenesatt et kulturinnslag med unge utøvere innenfor en rekke kunstfag. Og Kulturskolebanken på Facebook er Kulturskolebankens nyhetsfilial på dette verdensledende sosiale mediet.

Tidsbesparende tips: Leter du etter noe spesifikt og/eller behøver å finne svar raskt, så kan det være lurt å benytte søkeboksen oppe til høyre på nettsiden.

Om du ikke vet helt hva du skal søke etter – eller om du er ekstra interessert i å utforske Kulturskolebanken – kan du finne en oversikt og en mengde søkeord her: Innholdsfortegnelse kulturskolebanken, temaer og søkeord

Kulturproduksjon Prosjektarbeid Produksjon Entreprenørskap Evaluering PR og markedsføring Omdømme Visjon og verdier Kunstnerisk utforming Regi Dramaturgi Roller i en produksjon Presentasjonsteknikk Prestasjonsforberedelser Hvordan styrke en personlig fremføring Verktøy Skjemaer Maler Eksempler Sjekklister Idébank for lokalt utviklingsarbeid Lokal kulturskoleutvikling Prosjektbanken Vil du bestille et kulturskoleinnslag? Kulturskolebankens Facebook-forum Omdømme og synliggjøring Image Map